Kontakta oss

Platschef Bengt Simonssonbengt@brfcapri.se Besöks- och postadress: Brf Capri Caprivägen 63 452 90 Strömstad

Om Capri

Här kan ni läsa allt om vår historia

Aktiviteter

Capri är beläget vid Strömstads finaste havsbad med sandstrand och underbara klippor.

Köp andel

Är du intresserad av ett semesterhus på västkusten i Norra Bohuslän, nära Strömstad? Då föreslår vi en egen andel i Bostadsrättsföreningen Capri.

Capri - Sinnenas paradis i Strömstad

Capri är beläget på de mjukslipade hällarna ett stenkast från havet och med semesterhus i en byggnadsstil som får tankarna att gå till ett genuint bohuslänskt fiskeläge. De bekväma och välutrustade husen har allt du behöver för en härlig semester på västkusten.

Dröm inte bara om ett hus vid havet..
Hyr eller köp andel i våra fritidshus på västkusten, Norra Bohuslän i Strömstad.

Här finner du den avkoppling du längtat efter.
Hitta din egen klipphäll vid havet eller upplev skogarnas skönhet och stillhet. Upplev landskapet som inspirerat tusentals.

Capri är Sveriges västligaste landfasta punkt, med en av Bohusläns finaste sandstränder och erbjuder 2000 soltimmar om året.

Hyr hus, lägenhet eller rum
Husen på Capri är mycket välplanerade och både praktiskt och trevligt möblerade. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler.

I varje hus finns spis med ugn, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd samt TV.

Dela på...

Om Capri

Här kan ni läsa allt om vår historia