Hyra eller köpa

Söker du semesterhus på västkusten? Ett hus att hyra för en kortare period, kanske för årets semester eller en stunds avkoppling. Eller ett fritidshus att återkomma till?
Då har du kommit helt rätt när du nu tittar in på Brf Capris hemsida!

Scrollar du ner på den här sedan finner du hyreskostnader, andelar att köpa, en lista med förslag på vad som kan vara bra att ha med när du åker till Capri, samt allra längst ner en karta med husens placering på Capri.

Hyr ett hus

Bokningen för hus att hyra sommaren 2023 startar i januari. 

Söker du ett hus för årets semestervecka, så kan du finna det hos oss.  Även om vi i första hand är en andelsförening, finns det inte så sällan lediga hus här på Capri. Kanske inte så ofta mitt på sommaren, då andelsägarna själva gärna nyttjar sina hus. Men har du tur kan det finnas ledigt också då.

Det kan dock vara enklare att finna ett ledigt hus vid andra tider på året. Då när det är lite lugnare i Capris omgivningar. När Strömstad inte är fyllt av turister och du kan njuta av västkustens stillhet. Kanske är det den tiden som gör att vi som varit på Capri några gånger kallar den här platsen för "sinnenas paradis".


Boka en vecka här eller kontakta rec@brfcapri

Andelar till salu

Är du intresserad av att köpa en andelsvecka i något hus på Capri, så finns det relativt ofta andelar till salu. 
För närvarande har Brf Capri ett stort antal till försäljning. De flesta på vår- och höstveckor ibland även sommarveckor. Alla perioder är fina tider att befinna sig på västkusten för rekreation. Om du har ett särskilt önskemål på vecka eller läge kan jag hjälpa dig med bevakning om det skulle bli till salu, hör i så fall av dig med dina önskemål. Kanske har just ni en egen andel inför 2023.                               

Du når platschefen enklast på mail gunilla.simonsson@brfcapri.se eller på telefonnummer 070-521 41 90.

Det finns också andelsägare som önskar sälja sin vecka.

Här nedan finns det två pdf-filer där du kan se vad som för närvarande är till salu. Filerna uppdateras så snart det kommer in nya objekt.

Ankomstdagar på Capri

När du som hyr ett hus på Capri behöver du vara medveten om att vi har våra bytesdagar under högsäsong på lördagar. Övriga säsonger är det fredagar som vi byter hus. Detta gäller även för andelsägare.
Här nedan finns en pdf som visar på datum för årets bytesdagar

När du kommer till Capri

Husen på Capri är väl utrustade med det mesta som kan behövas för en veckas vistelse. Din bil kan du parkera på en parkering med samma nummer som ditt hus. Vi har också fem stycken laddstationer om du har hybrid - eller elbil.

I husen finns finns husgeråd av alla de slag, för åtta personer.
Men det finns också saker du kan tänkas behöva utöver det som redan finns. 

Därför har vi som varit här några gången gjort en lista över saker vi brukar ha med oss (och utan lista ibland kan glömma). Tips till dig som du så klart kan utveckla efter dina preferenser. 

Till köket
Handdiskmedel
Diskborste
Disktrasa
Maskindiskmedel 
Sköljmedel

Plastpåsar
Soppåsar

Kärlhanddukar
Kaffefilter 
Kaffe

Skaldjursverktyg är alltid bra att ha på västkusten 

Kryddor om du tänker laga mat när du är här.

Till badrummet
Tvål-/duschkräm

Allt du brukar ha i din necessär
Toa- och hushållspapper 
Handdukar och sängkläder (kan du hyra på Capri om du önskar)

Allmänt
Laddare till din mobil, surfplatta, dator och/eller kamera.
Värmeljus eller andra stearinljus för myset
Tändstickor

 

För utflykten
Ryggsäck
Termosar 
Muggar

Kikare 
Kamera
Våtservetter 

 

Husens placering med nummer på Capri