Foto: Sam Littson

Capri är en bostadsrättsförening, som består av 89 hus och en servicebyggnad. På anläggningen finns bland annat en barn- och en vuxenpool. Här finns tennisbana samt all-sport bana, minigolf med 9 hål och en lekplats i anslutning till badstranden.
Anläggningen ligger omringat av ett naturreservat och väldigt nära havet.

Anläggningen invigdes 1978. Under åren har byggnaderna renoverats och moderniserats. Allt har skett med varsam hand för att bevara den genuina miljön i kustlandskapet, samtidigt som vi vill upprätthålla den gedigna kvalitén i byggnationen. För närvarande pågår ett planeringsarbete för renovering av interiören i våra vackra hus. 

Läget med närheten till Strömstad, havet och den fina naturen i Bohuslän gör Capri till en unik anläggning. Vi kallar vårt Capri för sinnenas paradis, för hela den unika miljön skapar en rofylld tillvara för våra andelsägare och gäster. 

Medlem

Som andelsägare i Brf Capri är du också medlem i vår bostadsrättsförening. 

För dig som medlem finns ytterligare information och kommunikation på vår medlemswebb. Användarnamn och lösenord fick du när du köpte en andel. Har du glömt detta kan du kontakta receptionen på Capri, så får du den hjälp du behöver.

Här finner du vår medlemssida.
Lägg gärna in vår medlemssida som ett bokmärke i din webbläsare.

Du som ännu inte köpt andel på Capri kanske funderar över vår verksamhetsredovisning. Årsredovisningen för år 2023 finner du nedan. Önskar du mer information rekommenderar vi dig att kontakta vår platschef på Capri eller ta direkt kontakt med någon i vår styrelse.

Styrelsen

Styrelsen för Brf Capri väljs på den årliga stämman, som brukar hållas i maj månad. 2024 års stämma genomfördes den 11 maj.

Styrelsen svarar för organisation och förvaltning av föreningens angelägenheter. 

Styrelsen arbetar strategiskt och långsiktigt med bland annat fastighetsägaransvar, ekonomi, underhåll och medlemsinflytande.

Styrelsen ska i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling för vår anläggning på Capri

Önskar du kontakt med styrelsen är du välkommen att skriva till oss via vår e-post styrelsen@brfcapri.se

 

Platschefen har ordet!

Våra andelsägare lämnar in hus till uthyrning under sommaren löpande under hela vintern/våren/sommar så först när det lämnats in hus till uthyrning kan vi hyra ut. Det betyder att Ni som önskar boka en sommarvecka på Capri kan höra av dig till oss per mail rec@brfcapri.se eller sök vår webb bokning här på hemsidan så ofta du vill helt plötsligt kan det finnas ett hus ledigt. Nu under sommaren är webb bokningen öppen som Du når här via hemsidan.

Är Ni intresserade av att köpa en andel så ta gärna kontakt, just nu har vi andelar till salu veckorna 19-23 och 34-38. Ni når mig lättast på min mail gunilla.simonsson@brfcapri.se 

Förra årets nyhet var Kayakomat på Capri och den finns så klart kvar i sommar. 

Som boende på Capri kommer det finnas en rabattkod som ger er 20% rabatt då ni hyr SUP eller Kajak från Capris Kayakomat. 

Se mer info på https//www.kayakomat.com  

Cyklar finns som tidigare att hyra via receptionen även båt med motor för en härlig tur kan hyras i receptionen. 

Brf Capri utvecklas hela tiden. Tennisbanan och aktivitetsplanen är nyrenoverade  2021 och samtidigt har vi installerat fem stycken laddstationer för er som har hybrid- eller elbilar. 

Solpaneler har instalerats på 21 av våra hustak under hösten, en investering för miljön och energikostnaderna. 

Väl mött på Capri och hoppas vi ses under 2024!

Hälsningar Platschef Gunilla Simonsson med personal.