Bohuslän på våren, när solen värmer, är en tid då det är helt fantastiskt att vara vid havet. Havet, stranden och klipporna finns här för din njutning.
Det gror och spirar i naturen. Fåglarna är på väg tillbaka till vårt land och luften är frisk. Var du än går kan du höra fågelsång och njuta av vårens alla sköna dofter. Bohusläns natur klär sig i vårens och försommarens färger.

Brf Capri är en fritidsby som är byggd på en udde som utgör Sveriges näst västligaste fastlandspunkt. 

Brf Capri är också en bostadsrättsförening, som består av 89 hus, en lägenhet samt en servicebyggnad. På anläggningen finns en barn- och en vuxenpool. Här finns tennisbana, all-sport bana, minigolf med 9 hål och en lekplats i anslutning till badstranden. Vandringsstigar finns i vår närhet och via Kuststigen kan du vandra in till Strömstad.

Capri naturreservat

Klippor och strandmark runt Capri utgör ett litet naturreservat som är skyddat sedan år 1978, samma år som Brf Capri byggdes. Det är beläget på fastlandet nordväst om Strömstad vid Långörännans nordligaste del.

Här i området runt våra hus kan du finna mängder med växter i skrevorna. Växter som baldersbrå, besksöta, blodnäva, blodrot, fackelblomster, flockfibbla, gulmåra, johannesört med mera.