Hyra eller köpa

Söker du semesterhus på västkusten? Ett hus att hyra för en kortare period, kanske för årets semester eller en stunds avkoppling. Eller ett fritidshus att återkomma till?
Då har du kommit helt rätt när du nu tittar in på Brf Capris hemsida!

Scrollar du ner på den här sedan finner du hyreskostnader, andelar att köpa och till sist en lista på vad som kan vara bra att ha med när du åker till Capri.

Hyr ett hus

Söker du ett hus för årets semestervecka, så kan du finna det hos oss.  Även om vi i första hand är en andelsförening, finns det då och då lediga hus att hyra här på Capri. Kanske inte så ofta mitt på sommaren, då andelsägarna själva gärna nyttjar sina hus. Men har du tur kan det finnas ledigt  då.även då. Kontakta gärna vår reception för info om dagsläget, eller använd  menyn uppe till  höger, där du finner en länk till bokningssidan.

Det kan dock vara enklare att finna ett ledigt hus vid andra tider på året. Då när det är lite lugnare i Capris omgivningar. När Strömstad inte är fyllt av turister och du kan njuta av västkustens stillhet. Kanske är det den tiden som gör att vi som varit på Capri några gånger kallar den här platsen för "sinnenas paradis".

Köp andel i ett hus

Är du intresserad av ett semesterhus på västkusten i Norra Bohuslän, nära Strömstad? Ett hus som du återkommer till, där du själv inte behöver tänka på vare sig underhåll eller trädgård. Då föreslår vi en egen andel i Bostadsrättsföreningen Capri.

För närvarande har föreningen ett antal andelar i våra hus till salu. Framför allt under vår och höstveckorna, vilket också ligger före eller efter den stora turistrushen, då du får chans att njuta av stillheten på västkusten.

Vi säljer andelar från vecka 19 till 23 samt 35 till 38. Priser från 10 000 kronor.

Vid köp av en vecka har ni också möjlighet att delta i utlottning av en bonusvecka varje år. Det är då veckorna 7-18 på våren eller 39-46 på hösten, som står till förfogande i detta lotteri.

 

 

 

För närvarande ligger årsavgift till Brf Capri på 5560 kronor per andel.

Föreningens egna andelar säljs av Brf Capri - kontakta receptionen: 
0526 139 40, platschef Gunilla Simonsson eller mejl gunilla.simonsson@brfcapri.se          
PDF på lediga andelar finns i rutan ovanför denna text

Karta på var husen ligger på Capri

 

När du kommer till Capri

Husen på Capri är väl utrustade med det mesta som kan behövas för en veckas vistelse. Din bil kan du parkera på en parkering med samma nummer som ditt hus. Vi har också fem stycken laddstationer om du har hybrid - eller elbil.

I husen finns finns husgeråd av alla de slag, för åtta personer.
Men det finns också saker du kan tänkas behöva utöver det som redan finns. 

Därför har vi som varit här några gången gjort en lista över saker vi brukar ha med oss (och utan lista ibland kan glömma). Tips till dig som du så klart kan utveckla efter dina preferenser. 

Till köket
Handdiskmedel
Diskborste
Disktrasa
Maskindiskmedel 
Sköljmedel

Plastpåsar
Soppåsar

Kärlhanddukar
Kaffefilter 
Kaffe

Skaldjursverktyg är alltid bra att ha på västkusten 

Kryddor om du tänker laga mat när du är här.

Till badrummet
Tvål-/duschkräm

Allt du brukar ha i din necessär
Toa- och hushållspapper 
Handdukar och sängkläder (kan du hyra på Capri om du önskar)

Allmänt
Laddare till din mobil, surfplatta, dator och/eller kamera.
Värmeljus eller andra stearinljus för myset
Tändstickor

 

För utflykten
Ryggsäck
Termosar 
Muggar

Kikare 
Kamera
Våtservetter