Foto: Sam Littson

Capri är en bostadsrättsförening, som består av 89 hus och en servicebyggnad. På anläggningen finns bland annat en barn- och en vuxenpool. Här finns tennisbana samt all-sport bana, minigolf med 9 hål och en lekplats i anslutning till badstranden.
Anläggningen ligger omringat av ett naturreservat och väldigt nära havet.

Anläggningen invigdes 1978. Under åren har byggnaderna renoverats och moderniserats. Allt har skett med varsam hand för att bevara den genuina miljön i kustlandskapet, samtidigt som vi vill upprätthålla den gedigna kvalitén i byggnationen. För närvarande pågår ett planeringsarbete för renovering av interiören i våra vackra hus. 

Läget med närheten till Strömstad, havet och den fina naturen i Bohuslän gör Capri till en unik anläggning. Vi kallar vårt Capri för sinnenas paradis, för hela den unika miljön skapar en rofylld tillvara för våra andelsägare och gäster. 

Medlem

Som andelsägare i Brf Capri är du också medlem i vår bostadsrättsförening. 

För dig som medlem finns ytterligare information och kommunikation på vår medlemswebb. Användarnamn och lösenord fick du när du köpte en andel. Har du glömt detta kan du kontakta receptionen på Capri, så får du den hjälp du behöver.

Här finner du vår medlemssida.
Lägg gärna in vår medlemssida som ett bokmärke i din webbläsare.

 

Styrelsen

Styrelsen för Brf Capri väljs på den årliga stämman, som brukar hållas i maj månad. Styrelsen har som uppdrag från medlemmarna att:
- ansvara för organisation och förvaltning av föreningens angelägenheter. Styrelsen ska i detta ta ansvar för och främja alla medlemmars intressen.
- arbeta strategiskt och långsiktigt med fastighetsägaransvar, ekonomi, underhåll och medlemsinflytande
i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling för vår anläggning på Capri

Platschefen har ordet

Brf Capri utvecklas hela tiden. Tennisbanan och aktivitetsplanen är renoverade sommaren 2021, samtidigt som vi installerade fem laddstationer för er som har hybrid- eller elbilar. 

Under 2023 startade vi upp en Kayakomat vilken finns nere på stranden. Via kayakomat.com hittar ni Capris Kayakomat där ni kan boka direkt på hemsidan. I receptionen finns en kod för ert boende med 20%rabatt vid bokning.                      

Bokning av andra aktiviteter som båtar med motor, tennistider samt cyklar görs i receptionen. 

Önskar ni boka ett hus nu i sommar är Ni välkomna att höra av er till oss på rec@brfcapri.se eller 0526-139 40. 

Intresserad av att köpa andel och har frågor så hör av er på e-postadress gunilla.simonsson@brfcapri.se 070-521 41 90. 

Trevlig sommar!

Gunilla Simonsson                                                                                                                  Platschef